Det står ”Maxgräns för nerladdning”

Om du ser ett felmeddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

Maxgräns för nerladdning
På grund av licensavtal kan den här bara laddas ner en gång till före (DATUM). (Download Limit Warning. Due to licensing, this can only be downloaded one more time before (DATE).

Detta tyder på att du närmar dig det maximala antalet nerladdningar för en viss serie eller film.

Vissa serier och filmer kan endast laddas ner ett begränsat antal gånger per år och konto. Du kan välja Ladda ner (Download) på felskärmen för att ladda ner serien eller filmen, men då kan du inte ladda ner samma titel igen före datumet som nämns i felmeddelandet. Om du vill titta på serien eller filmen innan dess måste du ansluta till internet och streama. Annars väljer du en annan serie eller film att ladda ner.