Netflix-fel tvq-pb-101 (E104)

Du kan stöta på felkoden tvq-pb-101 (E104) eller tvq-pb-101 (1.10.5005) tillsammans med följande meddelande:

Tyvärr kan ditt konto inte användas på den här enheten. (Sorry, but your account can't be used on this device.)

Det här felet betyder att din enhet inte är certifierad för att använda Netflix och inte kan användas för att titta på serier och filmer. Kontakta enhetens tillverkare för information om din enhets certifiering eller för att få hjälp.

För att fortsätta titta på Netflix måste du använda en annan enhet som stöds.