Netflix-fel SSCR-S4010-2203-2002-G

Om du stöter på felkoden SSCR-S4010-2203-2002-G på din dator eller surfplatta som kör Android, ibland tillsammans med följande meddelande:

Det gick inte att etablera en session med den valda enheten (Failed to establish a session with the selected device).
SSCR-S4010-2203-2002-G

Det tyder ofta på ett problem som hindrar din Android-enhet från att kommunicera med din Chromecast. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Stäng av din Chromecast och sätt på den igen

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Stäng av din Android-enhet och sätt på den igen