Netflix-fel HTP-403

Om du stöter på felkoden HTP-403, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Just nu har vi problem med att komma åt dessa titlar. Försök igen senare. (We're having trouble accessing these titles for you right now. Please try again later.)

Det beror ofta på ett nätverksanslutningsproblem som hindrar din enhet från att komma åt Netflix-tjänsten. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Roku

Gå till Netflix.com i en webbläsare
  1. Använd en annan dator eller mobil enhet och anslut till samma Wi-Fi eller nätverk som enheten med problem.

2. Öppna en webbläsare och gå sedan till sidan netflix.com/clearcookies och logga in på ditt konto.

• Om du stöter på felkoden NSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Om du inte stöter på något fel i din webbläsare när du genomför det här steget kan det finnas ett annat problem. Kontakta oss för mer hjälp.

Smart-tv

Gå till Netflix.com i en webbläsare
  1. Använd en annan dator eller mobil enhet och anslut till samma Wi-Fi eller nätverk som enheten med problem.

2. Öppna en webbläsare och gå sedan till sidan netflix.com/clearcookies och logga in på ditt konto.

• Om du stöter på felkoden NSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Om du inte stöter på något fel i din webbläsare när du genomför det här steget kan det finnas ett annat problem. Kontakta oss för mer hjälp.