Så här använder du undertexter, dold text eller väljer ljudspråk

För många serier och filmer kan du ändra undertexter, dold text och ljudspråk. På de flesta tv-apparater och tv-anslutna enheter visar Netflix 5–7 relevanta språk baserat på var du befinner dig och dina språkinställningar. För iPhone, iPad, Android-enheter och webbläsare ser du alla språk som är tillgängliga för en titel. För nerladdningar visar Netflix de 2 mest relevanta språken.

Så här gör du för att använda undertexter, dold text och för att välja ljudspråk:

1. Öppna Netflix.

2. Välj en serie eller film.

3. Starta uppspelning och tryck på skärmen.

4. Välj ikonen Ljud och undertexter längst upp eller längst ner på skärmen.

5. Ändra dina inställningar för ljud eller undertexter.

Obs!
    Ändringar av ljud och undertexter sparas inte när man tittar på de flesta barntitlar med en vuxenprofil. De sparas när du tittar med en barnprofil.

För titlar med textning för hörselskadade (SDH) visas SDH-märket  på titelns informationssida.

Obs!
 Vissa serier kanske inte har textning för hörselskadade för alla säsonger eller avsnitt.