Netflix-fel UI-800-3 (%MSL_INTERNAL_CODE%)

Om du stöter på felkoden UI-800-3 (%MSL_INTERNAL_CODE%), ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ett fel har uppstått med Netflix. Försöker igen om [X] sekunder. (Netflix has encountered an error. Retrying in X seconds.)

Detta beror oftast på ett problem med dina anslutningsinställningar. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Smart-tv

Återställ till standardinställningar för anslutning

Om du har ändrat anslutningsinställningarna på din enhet måste du återställa dem till standardinställningarna.

Detta kan gälla följande inställningar:

• Anpassade modeminställningar.

• VPN- eller proxyinställningar.

• Anpassade DNS-inställningar.

Kontakta enhetstillverkaren om du behöver hjälp med att ändra dessa inställningar.

När du har återställt dessa inställningar provar du Netflix igen.