Det står ”Netflix är tyvärr inte tillgängligt i din region”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Netflix är tyvärr inte tillgängligt i din region.
Vill du att vi skickar ett e-postmeddelande till dig när Netflix blir tillgängligt? (Sorry Netflix is not available in your region. Would you like to receive an email when Netflix is available?)

Det innebär att enheten du använder inte kan användas för att registrera ett Netflix-konto i din region. Detta kan bero på att enheten är gammal och inte längre stöds.

Följ stegen nedan för att titta på Netflix på din enhet.

Jag vill logga in på ett befintligt Netflix-konto

Om du har ett aktivt Netflix-konto klickar du på Logga in (Sign In) och följer anvisningarna på skärmen. När du har loggat in kan du titta på filmer och serier på enheten.

Jag vill registrera ett nytt Netflix-konto

Du måste registrera dig för Netflix på en annan enhet eller genom att gå till netflix.com. När ditt konto är aktiverat kan du logga in på den här enheten och titta på filmer och serier.