Låst profil ber inte om PIN-kod

I vissa fall kommer du inte uppmanas att ange en PIN-kod även om profilen är låst eftersom:

• Vissa enheter kan inte uppdateras så att de stöder en PIN-kod för åtkomst till låsta profiler. På dessa enheter:

• Krävs inte PIN-koden för profillåset för att komma åt en låst profil, men PIN-koden krävs för att kunna titta på serier och filmer med profilen.

• Kan du inte lägga till nya profiler om en PIN-kod krävs för att lägga till profiler på kontot.

• Vissa webbläsare öppnar automatiskt en låst profil när du loggar in.

• Webbläsaren öppnar automatiskt den profil som senast användes. Om du inte vill bli automatiskt inloggad på den senaste profilen du använt kan du rensa dina cookies i webbläsaren.

• Du måste fortfarande ange lösenordet för kontot för att kunna logga in och få tillgång till den låsta profilen.

• Alla som känner till ditt lösenord kan ändra föräldrakontrollerna.