Netflix-fel NSEZ-403

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Något gick fel
Vi kan tyvärr inte visa det du ville se. Det finns mycket att upptäcka på hemsidan.

Det tyder oftast på att information som lagras i webbläsaren måste uppdateras eller på ett problem med internetanslutningen. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Windows- eller Mac-datorer

Logga in på en annan enhet

Logga in på Netflix på en annan enhet som använder samma nätverk som din dator för att avgöra vad problemet är.

Obs!
Om du redan är inloggad på en annan enhet måste du först logga ut från Netflix och sedan logga in igen.
  • Om du ser ett felmeddelande när du loggar in eller försöker titta på den andra enheten betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Kontakta kundtjänst om inget felmeddelande visas men det inte går att titta på enheten.

Alla andra enheter

Gå till Netflix.com i en webbläsare
  1. Använd en annan dator eller mobil enhet och anslut till samma Wi-Fi eller nätverk som enheten med problem.

2. Öppna en webbläsare och gå sedan till sidan netflix.com/clearcookies och logga in på ditt konto.

• Om du stöter på felkoden NSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Om du inte stöter på något fel i din webbläsare när du genomför det här steget kan det finnas ett annat problem. Kontakta oss för mer hjälp.