E-postmeddelanden för lösenordsåterställning från Netflix

Du kan få ett antal olika e-postmeddelanden från Netflix angående ändring av lösenordet till ditt konto.

”Återställ ditt lösenord”

Följande gäller om du fått ett e-postmeddelande för återställning av lösenord från Netflix:

• Om du bett om att få detta meddelande återställer du ditt lösenord genom att följa instruktionerna i meddelandet eller genom att gå till netflix.com/password.

• Om du inte bett om att få detta e-postmeddelande följer du stegen i Så här skyddar du ditt konto.

”Uppdaterat lösenord”

Om du får ett e-postmeddelande som anger att ditt lösenord har uppdaterats och du inte ändrat ditt lösenord kan du prova att uppdatera ditt lösenord. Kontakta kundtjänst om du inte kan uppdatera det.

Om du får meddelandet Det här lösenordet är osäkert eller för vanligt när du återställer eller ändrar lösenordet innebär det att lösenordet du valt finns på en lista över osäkra eller vanliga lösenord som vi av säkerhetsskäl inte tillåter. Du måste då välja ett annat.