Det står ”Det finns en ny version av Netflix-appen som krävs för att du ska kunna fortsätta”.

Om du ser det här meddelandet:

Det finns en ny version av Netflix-appen som krävs för att du ska kunna fortsätta. (A new version of the Netflix app is available and required to continue.)

Det betyder att Netflix-appen måste uppdateras.

För att uppdatera appen klickar du på Uppdatera nu (Update Now) eller följer de här stegen:

1. Från aktivitetsfältet eller Start-menyn klickar du på Microsoft Store för att öppna den.

2. Klicka på Mer ikonen mer > Nerladdningar och uppdateringar.

3. Till höger om Netflix klickar du på Ladda ner nerladdningsikon.

4. När uppdateringen är klar kan du prova Netflix igen.