Det står ”Det har uppstått ett problem vid kommunikation med Netflix. Försök igen. (T1-H1-W80072F8A)”

Om du ser ett felmeddelande på din dator eller surfplatta som kör Windows 10 där det står:

Det har uppstått ett problem vid kommunikation med Netflix. Försök igen. (T1-H1-W80072F8A) (Sorry, there was a problem communicating with Netflix. Please try again.)

Detta betyder att du måste uppdatera Netflix-appen för att fortsätta titta på Netflix. Så här uppdaterar du appen:

1. Från aktivitetsfältet eller Start-menyn klickar du på Microsoft Store för att öppna den.

2. Klicka på Mer ikonen mer > Nerladdningar och uppdateringar.

3. Till höger om Netflix klickar du på Ladda ner nerladdningsikon.

4. När uppdateringen är klar kan du prova Netflix igen.