Det står ”Inte nog med utrymme”

Om du ser ett felmeddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

Inte nog med utrymme
Ta bort nerladdningar för att frigöra utrymme på enheten.

Detta betyder att det inte finns tillräckligt med utrymme på enheten för att ladda ner serien eller filmen. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Ta bort nerladdningar från din enhet

Så här tar du bort en enskild nerladdning:

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Nerladdningar och sedan på en serie eller film.

4. Tryck på ikonen för nerladdningsstatus  bredvid avsnittet eller filmen som drabbats av problemet.

5. Tryck på Ta bort nerladdning .

Så här tar du bort alla nerladdningar:

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny  längst upp till höger.

4. Tryck på App-inställningar .

5. Tryck på Ta bort alla nerladdningar och sedan på OK.

Ta bort annat lagrat innehåll från din enhet

Om det inte finns några nerladdade titlar på enheten, eller om det inte hjälpte att ta bort nerladdade titlar, måste du frigöra utrymme på enheten. Gå till Googles hjälpcenter eller kontakta enhetens tillverkare för att få instruktioner.