Jag har problem med att använda Netflix med Apples VoiceOver

Prova de här stegen om du har problem med att använda Netflix med Apples skärmläsare VoiceOver.

Apple TV

Aktivera Direkttryck (Direct Touch)

Aktivera Direkttryck så att Apples VoiceOver kan identifiera Netflix.

1. När VoiceOver är aktiverat öppnar du menyn Rotor genom att rotera två fingrar på Siri Remotes styrplatta.

2. Välj Direkttryck (Direct Touch).

3. Prova Netflix igen.

Kontakta Apples support om du vill veta mer om VoiceOver eller Direkttryck, eller om du behöver hjälp med det här steget.