Netflix-fel M7399-1260-00000025

Om du ser felkoden M7399-1260-00000025, ibland bredvid följande felmeddelande:

Vi ber om ursäkt för avbrottet
Vi kan tyvärr inte visa det du ville se. (Pardon the interruption. Sorry, we're having trouble with your request.)

Det betyder oftast att cookieinformation på din dator behöver uppdateras. Följ stegen nedan för att lösa problemet.

Ta bort netflix.com-cookie och webbplatsdata
  1. Skriv in, eller kopiera och klistra in, chrome://settings/content/all?searchSubpage=netflix.com i webbläsarens adressfält och tryck sedan på Enter eller Retur.

2. Klicka på Rensa visad data (Clear displayed data) och prova sedan Netflix igen.

Eller:

1. I det övre högra hörnet av webbläsaren klickar du på Mer.

2. Klicka på Inställningar (Settings).

3. Klicka på Integritet och säkerhet (Privacy and Security) i menyn till vänster.

4. Klicka på Cookies och annan webbplatsdata (Cookies and other site data).

5. Klicka på Se alla webbplatsdata och behörigheter (See all site data and permissions).

6. Leta reda på netflix.com i listan och klicka sedan på Ta bort.

7. Prova Netflix igen.