Det står ”Ett enhetsfel uppstod. (500.-117)”

Om du ser ett felmeddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

Ett enhetsfel uppstod. Försök igen (500.-117) (Device failure occurred. Please try again (500.-117))

Det betyder oftast att det finns information på enheten som behöver uppdateras. Följ stegen nedan för att lösa problemet.

Avsluta och öppna appen på nytt

1. Gå till enhetens hemskärm eller lista över appar.

2. Håll appen nedtryckt och tryck sedan på information för appen (App info).

3. Tryck på Tvångsavsluta (Force stop) > OK.

4. Öppna appen på nytt och försök igen.

Obs!
Stegen för att avsluta en app och öppna den på nytt kan vara annorlunda för din enhet. Om du vill ha hjälp kan du läsa manualen som levererades med din enhet eller kontakta företaget som tillverkade den.

Det här ska du göra härnäst

Om du fortfarande får ett felmeddelande efter att ha följt stegen ovan kontrollerar du felkoden som visas på din mobil eller surfplatta som kör Android: