Det står ”Ett problem uppstod med nerladdningen.”

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Ett problem uppstod med nerladdningen. (There was a problem with this download.)

Det betyder oftast att Netflix-appen på din enhet behöver uppdateras.

Uppdatera Netflix-appen
  1. Gå till hemskärmen och tryck sedan på App Store.

2. Tryck på Sök (Search) och skriv ”Netflix”.

3. I listan letar du reda på Netflix och trycker sedan på Uppdatera (Update). Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID. Om du har glömt det följer du Apples steg för att återställa lösenordet.

4. När uppdateringen är klar kan du prova Netflix igen.