Det står ”Något gick fel. Det går inte att spela upp titeln.”

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Något gick fel.
Det går inte att spela upp titeln. Försök igen senare. (Cannot play title. Please try again later.)

Det beror oftast på att Netflix-appen behöver uppdateras. Följ stegen nedan för att lösa problemet. Om en felkod visas tillsammans med det här meddelandet söker du efter felkoden i vårt hjälpcenter istället.

1. Gå till hemskärmen och tryck sedan på App Store.

2. Tryck på Sök (Search) och skriv ”Netflix”.

3. I listan letar du reda på Netflix och trycker sedan på Uppdatera (Update). Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID. Om du har glömt det följer du Apples steg för att återställa lösenordet.

4. När uppdateringen är klar kan du prova Netflix igen.