Hjälp med att verifiera telefonnummer

Om du befinner dig på verifieringsskärmen kan du använda bakåtknappen för att på så sätt ange ditt telefonnummer och land igen.

Om du inte längre befinner dig på verifieringsskärmen kan du ändra numret genom att gå till ditt konto och sedan till sektionen för telefonnummer.

1. Kontrollera att du har valt rätt land och angett rätt telefonnummer.

• Du kan ange ett nytt nummer och land genom att använda bakåtknappen på verifieringsskärmen, eller genom att besöka ditt konto och gå till sektionen för telefonnummer.

2. Om numret är rätt väljer du Skicka koden igen (Resend Code).

• Det kan ta ett tag för koden att komma fram.

3. När du har tagit emot den sexsiffriga koden anger du den på verifieringssidan och väljer sedan Verifiera (Verify).

1. Se till att koden du anger är den senaste verifieringskoden du fått från Netflix.

2. Om den senaste koden du fått från Netflix inte fungerar väljer du Skicka koden igen (Resend Code).

• Det kan ta ett tag för koden att komma fram.

3. När du har tagit emot den sexsiffriga koden anger du den på verifieringssidan och väljer sedan Verifiera (Verify).

Kontakta oss om du har försökt med stegen ovan men fortfarande behöver hjälp.