Netflix-fel S7336

Om du stöter på felkoden S7336 på din dator tillsammans med följande felmeddelande:

Vi ber om ursäkt för avbrottet
Det verkar finnas ett problem med din skärm. Kontrollera att din skärm är HDCP-kompatibel och att den inte speglas med AirPlay. Kontakta Apples support för mer information.

Det betyder oftast att videokabeln mellan din dator och skärm hindrar Netflix från uppspelning. Följ stegen nedan för att lösa problemet.

Använd en videokabel som stöds

Se till att du använder en videokabel som stöds:

Obs!
Om du använder en videokabeladapter måste anslutningens båda ändar stödjas.
  • HDMI eller HDMI Mini

• USB-C (kallas även för Type C)

• Thunderbolt

• DisplayPort eller DisplayPort Mini

Fortsätt med stegen nedan om du fortfarande har problem med en videoanslutning som stöds, eller om du inte använder en extern skärm.

Starta om datorn

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.