Netflix-fel tvq-aui-4

Det här felet inträffar när ett nätverksproblem hindrar din enhet från att nå Netflix.

Så här åtgärdar du problemet:

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.