Det står ”Uppdatera din enhet. Den här versionen stöds inte längre av Netflix. 5072”

Om du ser följande felmeddelande på din Apple TV, iPhone, iPad eller iPod touch:

Uppdatera din enhet. Den här versionen stöds inte längre av Netflix. 5072

Det betyder att din enhet behöver en uppdatering från Apple. Följ stegen nedan för att lösa problemet.

Apple TV

Uppdatera din Apple TV

1. Gå till menyn på Apple TV och välj sedan Inställningar (Settings).

2. Välj Allmänt (General) > Programuppdateringar (Software Updates) > Uppdatera programvara (Update Software).

3. Välj Ladda ner och installera (Download and Install).

4. När uppdateringen är klar kan du prova Netflix igen.

Om du får meddelandet Din Apple TV är uppdaterad (Your Apple TV is up to date) och mjukvaruversionen för Apple TV är 6.2.1 eller tidigare, rekommenderar vi att du går till Apples supportwebbplats eller kontaktar Apple för att få hjälp.

Uppdatera Netflix-appen

1. Öppna appen App Store.

2. Välj Köpt (Purchased) högst upp på skärmen.

3. Välj Netflix.

4. Välj Uppdatera (Update) om en uppdatering finns tillgänglig. Om ingen uppdatering finns tillgänglig går du vidare till nästa steg.

5. Prova Netflix igen.

iPhone, iPad eller iPod touch

Kontrollera om det finns uppdateringar för din iOS-version

Följ Apples steg för att uppdatera din enhet till den senaste versionen och prova sedan Netflix igen.

Uppdatera Netflix-appen

1. Gå till hemskärmen och tryck sedan på App Store.

2. Tryck på Sök (Search) och skriv ”Netflix”.

3. I listan letar du reda på Netflix och trycker sedan på Uppdatera (Update). Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID. Om du har glömt det följer du Apples steg för att återställa lösenordet.

4. När uppdateringen är klar kan du prova Netflix igen.