Vad är Tudum?

Tudum är en officiell partnersajt för Netflix som gör det möjligt för fans att fördjupa sig i våra serier och filmer.

Tudum hittar du exklusiva intervjuer, bakom kulisserna-reportage, bonusvideor och mycket mer.

Upptäck Tudum genom att gå till netflix.com/tudum. Om du loggar in med ditt Netflix-konto får du en personligt anpassad upplevelse baserat på de serier och filmer som du nyligen har betygsatt eller sett på Netflix.

Tudum finns för närvarande endast på engelska. Du går inte att logga in på Tudum med en barnprofil. När du är inloggad kan det hända att du ser information om titlar som har en högre åldersgräns än din profil.

Läs mer om Tudum och ta en titt bakom kulisserna!

Har du en fråga om eller en synpunkt på Tudum? Kontakta oss.