Netflix-fel D7361-1254-8004CD22

Om du ser felkoden D7361-1254-8004CD22 tillsammans med följande meddelande:

Vi ber om ursäkt för avbrottet
Vi kan tyvärr inte visa det du ville se. (Pardon the interruption. Sorry, we're having trouble with your request.)

Det innebär att en skärm eller monitor för datorn du använder inte har inbyggt innehållsskydd som Netflix behöver för att fungera. Följ stegen för att åtgärda det här felet.

Koppla bort alla sekundära bildskärmar

Koppla bort datorn från alla externa bildskärmar eller tv-apparater och försök att spela upp serien eller filmen igen. Om detta löser ditt problem är det troligt att din externa skärm eller tv inte stöder kopieringsskyddet HDCP.