Afterparty – Spelsupport

I Afterparty spelar du Milo och Lola, två nyligen avlidna vänner som plötsligt upptäcker att en evighet i helvetet väntar dem. Men det finns en utväg: Drick Satan under bordet så låter han dig återvända till jorden.

Om spelet

Plattformar: Kan köpas för macOS, Nintendo Switch, PS4 och PS5, Windows, Xbox One och Xbox Series X|S

Obs!
Det här spelet ingår inte i ditt Netflix-abonnemang.

Spelkategori: Äventyr

Antal spelare: En spelare

Spela offline: Ja

Innehållsklassificering: Se appbutiken för den plattform du vill spela på

Språk: Se appbutiken för information om vilka språk som finns tillgängliga

Utvecklare: Night School Studio, en Netflix Games-studio

Så här laddar du ner

Du hittar systemkrav och information om var du kan ladda ner spelet under AfterpartyNight School Studios webbplats.

Felsökning/Problem

Har du problem med spelet? Besök Night School Studios supportwebbplats.