Next Stop Nowhere – Spelsupport

Ett road trip-äventyr i en färgstark och stenhård version av yttre rymden.

Du hittar mer information om Next Stop NowhereNight School Studios webbplats.

Om spelet

Plattformar: Finns för Apple Arcade på Apple TV, iPhone, iPad eller iPod touch samt macOS

Obs!
Det här spelet ingår inte i ditt Netflix-abonnemang.

Spelkategori: Äventyr

Antal spelare: En spelare

Spela offline: Ja

Innehållsklassificering: Se App Store

Språk: arabiska, kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell), nederländska, engelska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, turkiska

Utvecklare: Night School Studio, en Netflix Games-studio

Så här laddar du ner

Du hittar systemkrav och information om var du kan ladda ner spelet under Next Stop NowhereNight School Studios webbplats.

Felsökning/Problem

Har du problem med spelet? Besök Night School Studios supportwebbplats.

Hittar du inte vad du letar efter? Gå till Night School Studios supportwebbplats.