Rapportera problem eller ge återkoppling om reklam

Om du märker att det är något fel med en reklam kan du rapportera det direkt till Netflix med verktyget Rapportera ett problem på Netflix-appen för iPhone, iPad eller Apple TV, eller på Netflix.com på din dators webbläsare. Om du rapporterar ett problem kan vårt innehållsteam titta närmare på det och försöka åtgärda det så fort som möjligt.

Du kan använda verktyget Rapportera ett problem för att rapportera följande problem med en reklam:

• Problem med reklamens videokvalitet.

• Problem med reklamens ljudkvalitet eller volym.

• Problem med var eller när reklamen visades.

• Reklamen spelas inte upp på det språk du vill ha.

• Reklamen upprepas för många gånger.

• Reklamen har olämpligt innehåll.

Så här rapporterar du problem med en reklam

Rapportera ett problem med iPhone, iPad eller Apple TV

1. Tryck på Pausapausknapp (Pause) när reklamen spelas upp.

2. Välj flaggikonen uppe till höger.

3. Välj alla problem du har stött på.

4. Välj Skicka (Send).

Rapportera ett problem med webbläsaren på din dator

1. Tryck på Pausapausknapp (Pause) när reklamen spelas upp.

2. Klicka på flaggikonen uppe till höger.

3. Välj det alternativ som bäst stämmer in på problemet:

• Ljud, bild eller språk (det är svårt att höra, titta på eller förstå reklamfilmen)

• Annat (ett annat problem med reklamfilmen)

4. Välj alla problem som stämmer.

5. Du kan också ange ytterligare information om problemet eller beskriva ett annat problem.

6. Klicka på Skicka (Send).

Om du ser en reklam du inte tror att du borde se, eller om du vill rapportera ett problem på en enhet som inte har verktyget Rapportera ett problem, kan du kontakta oss för att få mer hjälp.