Det står ”Inte ansluten till internet”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Inte ansluten till internet. Kontrollera att internetanslutningen fungerar och försök igen. (Not connected to the Internet. Please check your connection and try again).

Det innebär att din enhet inte är ansluten till internet, eller att den behöver uppdateras för att Netflix ska fungera. Följ dessa steg för att lösa problemet.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Kontakta enhetens tillverkare

De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.