Hantera åtkomst och enheter

Sidan Hantera åtkomst och enheter (Manage Access and Devices) ger dig information om inloggade enheter som nyligen varit aktiva på kontot. På den här sidan kan du även logga ut från enheter.

Det kan dröja upp till 48 timmar innan enheter dyker upp på den här sidan. Alla inloggade enheter visas inte, och fullständig information kanske inte visas för alla enheter. Exempel på detta inkluderar enheter som inte har använts de senaste 90 dagarna, enheter som endast använts för att spela Netflix-spel eller som bara har använts för att titta på Tudum.

Information som visas

• Enhet: Enheterna som är inloggade för att använda Netflix. Ett märke för ”nuvarande enhet” indikerar på vilken enhet du visar sidan just nu. Ikoner indikerar enhetstyp – tv-apparat, dator, telefon, spelkonsol osv.

• Profil: Den profil som tittade senast på den specifika enheten. Vi visar ingen profil om enheten inte har streamat någonting nyligen.

• Tid: Datum och tid för den senaste aktiviteten på enheten. Vi visar inte detta om enheten inte har streamat någonting nyligen.

Gå till vår artikel Så här skyddar du ditt konto om du ser enheter på den här sidan som du inte känner igen.