Så här stoppar du andra personer från att använda ditt konto

Om någon använder ditt konto utan tillstånd kan du stoppa det genom att göra följande:

1. Ändra ditt Netflix-lösenord.

Vi rekommenderar att du använder ett lösenord som är:

• unikt för Netflix och inte användas till andra webbplatser eller appar

• minst 8 tecken långt

• en kombination av bokstäver, siffror och symboler med både små och stora bokstäver

• svårt att gissa – alltså inte ”lösenord”, ”12345” eller din personliga information (namn, födelsedag, adress)

En lösenordshanterare kan göra det lättare att hålla koll på unika lösenord.

2. Logga ut från de enheter du inte känner igen.

Obs!
    När du loggar ut från alla enheter som är kopplade till ditt konto kommer de att tas bort. Du måste sedan logga in igen med ditt nya lösenord på de enheter du vill använda.
  3. Läs Så här skyddar du ditt konto för att se fler åtgärder som du kan vidta för att skydda ditt konto.

Kontakta oss om du inte kan återställa ditt lösenord, eller om du fortsätter att se misstänkt kontoaktivitet efter att du slutfört stegen ovan.