Samma film eller tv-serie börjar spelas upp när jag besöker Netflix.com

Om samma film eller avsnitt i en tv-serie spelas upp varje gång du öppnar Netflix.com på din dator kan det bero på att du använder ett bokmärke eller en favorit som länkar till en sida på Netflix webbplats som automatiskt spelar upp en viss titel. Följ felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Rensa Netflix-cookien
  1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.