Netflix-fel 17377

Ett problem uppstod vid uppspelningen av denna titel. Försök igen senare, eller välj en annan titel.
Det går inte att spela upp titeln. Försök igen senare. (A problem occurred while playing this item. Try again later, or select a different item. Cannot play title. Please try again later.) Kod:-17377

Det här felet uppstår när ett problem med data som lagras på din enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Så här åtgärdar du problemet:

1. Öppna appen App Store.

2. Välj Köpt (Purchased) högst upp på skärmen.

3. Välj Netflix.

4. Välj Uppdatera (Update) om en uppdatering finns tillgänglig. Om ingen uppdatering finns tillgänglig går du vidare till nästa steg.

5. Prova Netflix igen.

1. Stäng av enheten.

Obs!Om du är osäker på om enheten är helt avstängd, eller om du inte kan hitta på/av-knappen, kan du dra ur strömkabeln.

2. Låt enheten vara avstängd i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten och prova Netflix igen.

1. Gå till hemskärmen och välj sedan Inställningar (Settings).

2. Välj System > Programuppdateringar (Software Updates) > Uppdatera programvara (Update Software).

3. Välj alternativet Ladda ner och installera (Download and Install) om det är tillgängligt. Om du inte ser det här alternativet är enheten redan uppdaterad.

4. Prova Netflix igen.

Obs!Stegen kan vara annorlunda för din Apple TV-modell. Gå till Apples supportwebbplats för information om hur du uppdaterar programvaran för Apple TV.