Det står ”Fel lösenord för kontot med e-postadressen.”

Felaktigt lösenord
Fel lösenord för kontot med e-postadressen [email].

Det här felet uppstår när det finns problem med data som lagras på din iPhone eller iPad och hindrar Netflix-appen från att logga in på ditt konto.

Så här åtgärdar du problemet:

Återställ Netflix-appen

När du återställer appen kommer alla nerladdningar på enheten att tas bort och du loggas även ut från Netflix.
  1. Gå till hemskärmen och tryck sedan på Inställningar (Settings).

2. Rulla ner till och tryck på Netflix.

3. Dra reglaget Återställ (Reset) till läget på för att återställa appen.

4. Prova Netflix igen.

Installera om Netflix-appen

När du avinstallerar appen kommer alla nerladdningar på enheten att tas bort och du loggas även ut från Netflix.
  1. Gå till hemskärmen, tryck på Netflix-appen och håll kvar fingret.

2. Tryck på Ta bort app (Remove app) > Radera app (Delete app) > Radera (Delete).

3. Öppna App Store och sök efter ”Netflix”.

4. Tryck på Netflix och tryck sedan på molnikonen för att hämta appen. Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID. Om du har glömt det följer du Apples steg för att återställa lösenordet.

5. När appen är installerad kan du prova Netflix igen.

Obs!
Om du inte hittar Netflix-appen efter att du tagit bort den kan du följa Apples steg för att ladda ner en app från App Store på nytt.

Kontrollera om en VPN-anslutning är aktiverad

Om du använder en VPN-anslutning, prova att stänga av den.

Om du är osäker på om en VPN-anslutning är påslagen följer du stegen nedan.

Obs!
Vissa antivirusprogram har en VPN-anslutning som kan vara påslagen. Kontakta leverantören av ditt antivirusprogram för mer information eller hjälp.
  1. Öppna en webbläsare på en dator eller mobil enhet som använder samma nätverk som enheten med problem.

2. Gå till fast.com. Netflix påbörjar ett test av anslutningen.

3. Klicka på Visa mer info (Show more info) när testet har avslutats.

4. Kontrollera land bredvid Klient (Client).

5. Om landet inte stämmer överens med var du befinner dig betyder det att din enhet eller ditt nätverk har en aktiverad VPN-anslutning. Prova att stänga av den och prova sedan Netflix igen. Kontakta din VPN-leverantör om du vill ha hjälp med att stänga av VPN-anslutningen.

Netflix kundtjänst kan inte hjälpa till med att stänga av en VPN-anslutning eftersom tillvägagångssättet skiljer sig mellan olika VPN-appar eller VPN-tjänster.

Om du stängt av VPN-anslutningen men problemet kvarstår, eller om platsen som visas på fast.com stämmer överens med var du befinner dig, går du vidare med nästa steg.