E-postverifiering

När du registrerar dig för Netflix kan vi komma ett skicka ett e-postmeddelande där vi ber dig att verifiera din e-postadress. Verifiering av din e-postadress bidrar till att skydda ditt konto och hålla det uppdaterat.

Tryck eller klicka på knappen Verifiera e-postadress (Verify Email) i det e-postmeddelandet för att slutföra processen.

Om länken inte gäller längre när du försöker verifiera din e-postadress kan du trycka eller klicka på Skicka länk (Send Link) på felskärmen, så får du ett nytt verifieringsmeddelande via e-post.

Det finns för närvarande inget sätt att aktivt välja att genomföra e-postverifiering.