Så här kontrollerar du om en enhet är kompatibel med ett abonnemang med reklam

Ett litet antal enheter går inte att använda med abonnemang med reklam. Det beror på att antingen Netflix-appen eller programvaran på enheten inte kan uppdateras till en version med stöd för reklam.

Du kan använda Netflix-appen på din tv eller streamingenhet för tv för att kontrollera om den är kompatibel med ett abonnemang med reklam.

Om du redan är inloggad på Netflix:

1. Gå till hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Kompatibilitet för abonnemang (Plan Compatibility).

Om du inte är inloggad:

1. Öppna Netflix-appen.

2. Längst ner till vänster väljer du Få hjälp (Get Help) > Kompatibilitet för abonnemang (Plan Compatibility).