Det står ”Titeln är inte tillgänglig”.

Om du ser ett felmeddelande på din Amazon Fire TV/Stick där det står:

Titeln är inte tillgänglig (Title not available)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Rensa Netflix-appdata

1. Tryck på knappen Hem (Home) på fjärrkontrollen för Amazon Fire TV.

2. Bläddra till höger och välj Inställningar (Settings).

3. Bläddra till höger och välj Appar (Applications).

4. Välj Hantera installerade appar (Manage installed applications).

5. Hitta och välj Netflix-appen.

6. Bläddra ner till och välj Rensa data (Clear data).

7. Välj Rensa data (Clear Data) igen.

8. Bläddra ner till och välj Rensa cache (Clear cache).

9. Koppla från strömförsörjningen till din Amazon Fire TV i 30 sekunder

10. Anslut din Amazon Fire TV till strömförsörjningen och prova sedan Netflix igen.

Installera om Netflix-appen

För att avinstallera Netflix:

1. Tryck på hemknappen hemknapp på din Fire TV-fjärrkontroll.

2. Öppna Netflix-appen och tryck på Alternativ knappen för alternativ.

3. Välj Avinstallera (Uninstall).

4. Välj Avinstallera (Uninstall) igen för att bekräfta.

För att avinstallera Netflix:

1. Tryck på knappen Netflix på din Fire TV-fjärrkontroll.

2. Välj Ladda ner (Download) och välj sedan Öppna (Open).