Netflix-fel 1016

Om du stöter på felkoden 1016 på din iPhone, iPad eller iPod touch tyder det oftast på ett problem med internetanslutningen. Problemet kan orsakas av en instabil trådlös internetuppkoppling eller vara DNS-relaterat. Följ felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Återställ den trådlösa anslutningen på din enhet

1. Tryck på Hem-knappen (Home).

2. Svep uppåt från nederkanten av hemskärmen för att visa Kontrollcenter (Control Center).

• Om Kontrollcenter (Control Center) inte är aktiverat på din enhet kan du aktivera flygplansläget under Inställningar (Settings).

3. Aktivera flygplansläge genom att trycka på flygplansikonen.

4. När flygplansläget är aktiverat kan du inaktivera det genom att trycka på flygplansikonen igen.

5. När din enhet har anslutits till ditt trådlösa nätverk igen startar du Netflix och försöker spela upp serien eller filmen igen.

Starta om din iPhone eller iPad

1. Håll ner sidoknappen och en av volymknapparna samtidigt tills skjutreglagen visas. Dra det övre reglaget för att stänga av din enhet helt och hållet.

• Om skjutreglagen inte visas håller du ner knappen Sleep/Wake tills det röda skjutreglaget visas, och drar sedan reglaget.

2. Vänta 10 sekunder och tryck sedan på Sleep/Wake-knappen.

3. Prova Netflix igen när enheten har startats.