Popup-fönster eller flikar öppnas medan du använder Netflix

Netflix-tjänsten varken skapar eller visar popup-fönster eller flikar. Om du ser ett popup-fönster medan du använder eller tittar på Netflix kan du behöva kontrollera om skadlig programvara eller annonsprogram har installerats på din dator och i så fall ta bort dessa.

Välj din enhet nedan för att läsa mer.

Windows-dator

Netflix kundtjänst kan inte hjälpa till med felsökning eller ta bort programvara från din dator eftersom stegen skiljer sig mellan olika enheter.

Windows 10 eller 11: Följ Microsofts steg för att söka efter skadlig programvara och ta bort den från din dator.

Windows 8: Läs om hur du använder Microsofts verktyg för att ta bort skadlig programvara i Windows (Windows Malicious Software Removal Tool).

Om problemet kvarstår kontaktar du företaget som tillverkade din dator eller en IT-specialist för att få hjälp med att ta bort den skadliga programvaran eller annonsprogrammet från datorn.

Mac-dator

Netflix kundtjänst kan inte hjälpa till med felsökning eller ta bort programvara från din Mac eftersom stegen skiljer sig mellan olika enheter.

Följ Apples steg för att blockera popup-annonser och fönster i Safari och installera de senaste programuppdateringarna.

Om problemet kvarstår kontaktar du Apples support eller en IT-specialist för att få hjälp med att ta bort den skadliga programvaran eller annonsprogrammet från datorn.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Netflix kundtjänst kan inte hjälpa till med felsökning eller ta bort programvara från din mobila enhet eftersom stegen skiljer sig mellan olika enheter.

Följ Googles steg för att ta bort ovälkomna annonser, popup-fönster och skadlig programvara från din mobil eller surfplatta.

Om problemet kvarstår kontaktar du företaget som tillverkade din enhet eller en IT-specialist för att få hjälp med att ta bort den skadliga programvaran eller annonsprogrammet från den mobila enheten.