Jag kan inte logga ut på min Apple TV.

Om du upprepade gånger tas till sidan för utloggning eller återaktivering av medlemskap på din Apple TV tyder det oftast på att information som lagras på enheten behöver uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Obs!
Felet uppstår bara på Apple TV 2 och Apple TV 3. Om du stöter på detta fel på Apple TV 4 eller Apple TV 4K rekommenderar vi att du kontaktar kundtjänst.

Nollställ/Återställ alla inställningar på din Apple TV

Dessa steg raderar din Apple TV, nollställer sparade inställningar och rensar data som lagras på din enhet, till exempel inloggningsuppgifter för Netflix eller namn och lösenord för Wi-Fi-nätverket. Se till att du har alla uppgifter tillgängliga och följ endast dessa steg om andra försök att lösa problemet har misslyckats.

Så här åtgärdar du problemet:

1. Följ Apples anvisningar för att nollställa eller återställa din Apple TV till fabriksinställningarna.

2. Efter att du har återställt din Apple TV och slutfört den inledande konfigurationen kan du prova Netflix igen.

Vad ska jag göra härnäst?

Om det här felet fortsätter efter att du genomfört en fullständig fabriksåterställning kan det innebära att din enhet har ett fel som inte går att avhjälpa. Ta kontakt med enhetens tillverkare för att få hjälp.