Netflix-fel M7111-1101

Om du stöter på felkoden M7111-1101 på din dator tyder det oftast på ett nätverksanslutningsproblem som hindrar din dator från att nå Netflix-tjänsten. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Uppdatera Google Chrome

1. I det övre högra hörnet av webbläsaren klickar du på Mer .

2. Klicka på Hjälp (Help) > Om Google Chrome (About Google Chrome).

3. Vänta medan Chrome automatiskt söker efter nya uppdateringar.

4. Välj Starta om (Relaunch) om en uppdatering finns tillgänglig.