Netflix visar ett meddelande efter inloggning där det står att e-postadressen är ogiltig

Om du loggar in på Netflix webbplats och ser ett meddelande om att din e-postadress är ogiltig ska du välja Uppdatera e-postadress (Update Email Address) för att korrigera eventuella stavfel i den e-postadress som är registrerad hos oss.

Detta meddelande visas om e-postmeddelanden från Netflix returneras eller inte levereras. Om du har uppdaterat din e-postadress men fortfarande får meddelanden på webbplatsen är det möjligt att din e-postleverantör blockerar e-postmeddelanden från Netflix. För att se till att Netflix inte blockeras, lägg till följande e-postadresser i dina kontakter:

• info@account.netflix.com

• info@join.netflix.com

• info@mailer.netflix.com

• info@members.netflix.com

• info@partner.netflix.com

• surveys@mailer.netflix.com