Netflix-fel 11003

Om du stöter på felkoden 11003 beror det ofta på att en inställning på enheten hindrar den från att nå Netflix. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Bekräfta systeminställningarna
  1. Navigera till Inställningar (Settings).

2. Bläddra ner och välj Utvecklaralternativ (Developer options).

• Detta hittas vanligtvis under System eller Allmänt (General).

3. Under Appar (Apps), avmarkera kryssrutan Spara inte aktiviteter (Do not keep activities).

4. Starta Netflix-appen och försök streama igen.

Om du inte ser Alternativ för utvecklare (Developer options):

1. Bläddra ner från Inställningar (Settings) och välj Om enheten (About device).

• Detta hittas vanligtvis under System eller Allmänt (General).

2. Välj Information om programvara (Software info).

3. Bläddra ned till Versionsnumret (Build number).

4. Tryck på versionsnumret fem gånger tills ett fönster visas där det står utvecklarläget har aktiverats (developer mode enabled). Detta skapar ett nytt alternativ i inställningarna: Alternativ för utvecklare (Developer options).

5. Välj Utvecklaralternativ (Developer options).

6. Under Appar (Apps), avmarkera kryssrutan Spara inte aktiviteter (Do not keep activities).

7. Starta Netflix-appen och försök streama igen.

Kindle Fire

Starta om surfplattan

1. Håll nere knappen Ström (Power) på sidan av surfplattan.

2. När du ser meddelandet Vill du stänga av din Kindle? (Do you want to shut down your Kindle?) eller Vill du stänga av din Fire? (Do you want to shut down your Fire?) trycker du på Avsluta (Shut Down) Stäng av (Power Off) eller OK.

3. När enheten är helt avstängd håller du nere av/på-knappen tills du ser Kindle- eller Amazon-logotypen.