Använda Netflix på din Entertain, tv-produkten från Deutsche Telekom

Välkommen till Netflix på din Entertain, tv-produkten från Deutsche Telekom! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stöder Netflix följer du stegen på fliken Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix är tillgängligt på vissa Deutsche Telekom Entertain-digitalboxar. Netflix streamingfunktioner på enheter som stöds inkluderar:

Navigering
På de flesta enheter kan du bläddra igenom rader med serier och filmer på Netflix, bland annat en rad med innehåll från Min lista (My List). Varje rad representerar en kategori (komedi, drama, serier, etc.) som vi föreslår utifrån vad du har tittat på tidigare.

På äldre enheter kanske det inte finns rader av filmkategorier, men du kan bläddra i Min lista (My list) som du kan skapa på Netflix webbplats.

Upplösning
De flesta enheter kan streama Netflix i HD med snabba internetanslutningar och spelar upp Netflix med den maximala upplösning som stöds (mer information finns i våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar).

Undertexter och alternativt ljud
Lär dig hur du aktiverar undertexter, dold text och alternativt ljud (inklusive 5.1-surroundljud) som finns tillgängliga för många filmer och serier. För att ta reda på om din enhet stödjer 5.1-ljud går du till valfri originalserie från Netflix och kontrollerar om det finns ett alternativ för 5.1-ljud. Om inte stödjer din enhet inte denna funktion. På många enheter kan du anpassa utseendet på undertexter och dold text. Vissa enheter visar undertexter och dold text i standardutseende eller är inte konfigurerade till att visa undertexter.

Föräldrakontroller
Netflix låter dig ställa in föräldrakontroller på enskilda profiler.

HDR
Med enheter som stöder HDR kan du streama Netflix i HDR när du är ansluten till en kompatibel tv.

Modell

Regioner som stöds

Upplösning

Ljud och undertexter

Entertain X301T

Tyskland

720p

Undertexter, alternativt ljud

Entertain MR 100

Tyskland

720p

Undertexter, alternativt ljud

Entertain MR 102

Tyskland

720p

Undertexter, alternativt ljud

Entertain MR 300

Tyskland

720p

Undertexter, alternativt ljud

Entertain MR 303

Tyskland

720p

Undertexter, alternativt ljud

Entertain MR 500 (SAT)

Tyskland

720p

Undertexter, alternativt ljud

EntertainTV MR 201*

Tyskland

4K

Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud

EntertainTV MR 401B*

Tyskland

4K

Undertexter, alternativt ljud, 5.1 surround-ljud

*Obs! Om du inte ser Netflix på din DT-enhet ska du kontakta DT:s kundsupport så hjälper de dig att hitta en lösning. Netflix är för närvarande inte tillgängligt på mottagare i serierna 200 och 400.

Om du vill ansluta din Entertain till ditt Netflix-konto ser du till att du är på Hemskärmen (Home) och följer sedan stegen nedan.

Anslut från EPG-knappen

1. Tryck på EPG-knappen på fjärrkontrollen.

2. Välj kanal 983 från EPG-menyn.

3. Tryck på den röda knappen på din fjärrkontroll för att välja Netflix.

4. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In).

Anslut från TV-Apps Starseite

1. Tryck på knappen Meny (Menu) på fjärrkontrollen.

2. Välj tv-appar (TV-Apps) högst upp på menyn.

3. Välj Starseite.

4. Välj Netflix.

5. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In).

Anslut från TV-Apps Videotheken

1. Tryck på knappen Meny (Menu) på fjärrkontrollen.

2. Välj tv-appar (TV-Apps) högst upp på menyn.

3. Välj Videotheken.

4. Välj Netflix.

5. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In).

Anslut från Videothek

1. Tryck på knappen Meny (Menu) på fjärrkontrollen.

2. Välj Videothek högst upp på menyn.

3. Välj Mehr Videotheken.

4. Välj Netflix.

5. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

Avsluta och logga ut från Netflix

1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Tryck på knappen Tillbaka (Back) på fjärrkontrollen.

3. Välj kugghjulsikonen till höger.

4. Välj Logga ut (Sign out).

5. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.

6. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Avsluta Netflix utan att logga ut

1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Tryck på knappen Tillbaka (Back) på fjärrkontrollen.

3. Välj kugghjulsikonen till höger.

4. Välj Avsluta (Exit).

5. Välj OK.

Netflix är tillgängligt i Ultra HD på vissa Entertain-digitalboxar. För att streama i Ultra HD behöver du:

• En tv som är kompatibel med Ultra HD-streaming från Netflix. Mer information finns nedan.

• Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du har just nu på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer. Mer information finns nedan.

• Inställningen för streamingkvalitet är Auto eller Hög (High). Mer information om inställningar för videokvalitet finns i artikeln Uppspelningsinställningar.

Följande Entertain-modeller stöder för närvarande Netflix i Ultra HD:

• EntertainTV MR201

• EntertainTV MR401B

Netflix finns tillgängligt i HDR på vissa Entertain-digitalboxar. För att streama i HDR behöver du:

Följande Entertain-modeller stöder för närvarande Netflix i HDR:

• EntertainTV MR201

• EntertainTV MR401B