Netflix-fel 1006

Om du stöter på felkoden 1006, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ett problem uppstår vid anslutning till Netflix. Försök igen senare.

Det tyder oftast på att information som lagras på din enhet måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Apple TV

Vi undersöker det här problemet. Kontakta oss för att hjälpa oss med vår undersökning.

iPhone, iPad eller iPod touch

Starta om din iPhone eller iPad

1. Håll ner sidoknappen och en av volymknapparna samtidigt tills skjutreglagen visas. Dra det övre reglaget för att stänga av din enhet helt och hållet.

• Om skjutreglagen inte visas håller du ner knappen Sleep/Wake tills det röda skjutreglaget visas, och drar sedan reglaget.

2. Vänta 10 sekunder och tryck sedan på Sleep/Wake-knappen.

3. Prova Netflix igen när enheten har startats.

Installera om Netflix-appen

När du avinstallerar appen kommer alla nerladdningar på enheten att tas bort och du loggas även ut från Netflix.
  1. Gå till hemskärmen, tryck på Netflix-appen och håll kvar fingret.

2. Tryck på Ta bort app (Remove app) > Radera app (Delete app) > Radera (Delete).

3. Öppna App Store och sök efter ”Netflix”.

4. Tryck på Netflix och tryck sedan på molnikonen för att hämta appen. Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple-ID. Om du har glömt det följer du Apples steg för att återställa lösenordet.

5. När appen är installerad kan du prova Netflix igen.

Obs!
Om du inte hittar Netflix-appen efter att du tagit bort den kan du följa Apples steg för att ladda ner en app från App Store på nytt.

Testa din internetanslutning

1. Gå till fast.com i en webbläsare.

2. Vänta på att testet slutförs.

Om du ser ett felmeddelande i webbläsaren – eller om webbsidan inte laddar – betyder det att din enhet inte är ansluten till internet. Du kan behöva felsöka ditt hemnätverk eller din enhets internetanslutning.

Återställ nätverksinställningarna

1. I huvudmenyn (Main Menu) väljer du Inställningar (Settings).

2. Bläddra ner och välj Allmänt (General).

3. Bläddra ner och välj Nollställ (Reset).

4. I listan som öppnas väljer du Återställ nätverksinställningar (Reset Network Settings).

5. Välj Återställ (Reset).

6. När enheten har startats om väljer du Inställningar (Settings) på huvudmenyn.

7. Välj Wi-Fi.

8. Välj önskat nätverk och logga in med hjälp av Wi-Fi-lösenordet.

9. Prova Netflix igen.

Nook

Återställ standardinställningarna på din Nook

Obs!
När du raderar och avregistrerar tas inte något innehåll bort från ditt Barnes & Noble-konto. Du kommer att kunna ladda ner det igen efter radering och avregistrering. När du
raderar och avregistrerar tas alla filer som har överförts från en dator till Nook Color bort. Se till att du säkerhetskopierar dessa filer innan du utför stegen nedan!
  1. Tryck på den vita pilen längst ned på skärmen (i mitten av snabbnavigeringsfältet).

2. Tryck på ikonen Inställningar (Settings).

3. Tryck på Enhetsinformation (Device Info).

4. Tryck på Radera och avregistrera enhet (Erase & Deregister Device).

5. Tryck på Radera och avregistrera enhet (Erase & Deregister Device) igen.

6. Tryck på Återställ NOOK (Reset NOOK).

7. När Nook har återställts och startats om följer du anvisningarna på skärmen för att ansluta till ditt Barnes & Noble-konto.

8. Prova Netflix igen.

Vad ska jag göra härnäst?

Om det här felet fortsätter efter att du genomfört en fullständig fabriksåterställning kan det innebära att din enhet har ett fel som inte går att avhjälpa. Ta kontakt med enhetens tillverkare för att få hjälp.