Hur konfigurerar jag Netflix på min Samsung Galaxy 10.1-surfplatta?

Samsung Galaxy Tab 10.1" är kompatibel med Netflix, även om du kanske inte ser appen i Google Play Store. Istället kan du ladda ner Netflix-appen direkt från oss. Följ stegen nedan för att ansluta din Samsung Galaxy Tab till ditt Netflix-konto.

Tillåt installation av appar som inte kommer från Google Play Store

Först måste du konfigurera surfplattan så att du kan installera appen direkt från oss:

1. Öppna Inställningar (Settings).

2. Tryck på Inställningar (Settings).

3. Tryck på Säkerhet (Security).

4. Markera kryssrutan Okända källor: Tillåt installation av appar från andra källor än Play Store (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

5. Välj OK för att bekräfta ändringen.

Obs!
Du kan ändra tillbaka till dina ursprungliga inställningar efter att du har installerat Netflix-appen.

Ladda ner appen på din Samsung Galaxy Tab 10.1"

På din Galaxy Tab:

1. Klicka på http://mcdn.netflix.com/us/mobile/android/1142/netflix-3.1-41-1142-release.apk.

2. En tom skärm öppnas och stängs sedan, vilket indikerar att nedladdningen har börjat.

3. Navigera till menyn Appar (Apps).

4. Välj Nedladdningar (Downloads).

5. Välj Installera (Install).

6. Installationen har slutförts när meddelandet Netflix har installerats (Successfully Installed Netflix) visas i meddelandefältet högst upp på skärmen.

7. Leta reda på och starta Netflix-appen.

8. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix med hjälp av tangentbordet på skärmen om du ombes göra det.

Nu kan du titta på Netflix på din Samsung Galaxy Tab 10.1". Ha så roligt!