Det står ”Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten. (-116)”

Om du ser ett felmeddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten. Försök igen senare. Besök Netflix webbplats om problemet kvarstår. (-116)” (Sorry, we could not reach the Netflix service. Please try again later. If the problem persists, please visit the Netflix website.)

Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Logga in igen

Om du trycker på OK i felmeddelandet kan det hända att du loggas ut på enheten och skickas till inloggningssidan. Om detta inträffar loggar du in igen med samma konto och försöker titta på en annan serie eller film. Om felmeddelandet visas igen fortsätter du felsökningen nedan.

Starta om din Android-mobil eller Android-surfplatta

Stäng av din enhet och sätt på den igen
  1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Kontakta enhetens tillverkare

Kontakta enhetens tillverkare
De här stegen kan radera appar, data och inställningar som sparats på din enhet. Se till att du har lösenordet till ditt Wi-Fi-nätverk och inloggningsinformationen för Netflix innan du sätter igång.

För att lösa det här problemet måste du kontakta företaget som tillverkade din enhet.

Be dem om hjälp med följande steg när du pratar med dem. Prova Netflix igen efter varje steg för att se om det löste problemet.

1. Uppdatera din enhets inbyggda programvara till den senaste versionen.

2. Återställ enheten till fabriksinställningarna.

Om tillverkaren inte kan lösa problemet, eller om dessa steg inte åtgärdar problemet, måste du använda en annan enhet för att titta på Netflix.