Netflix-fakturering via Apple

Netflix-fakturering via Apple är inte längre tillgängligt för de flesta nya och återaktiverande Netflix-kunder.

Vissa medlemmar som faktureras via Apple kan bli ombedda att lägga till en ny betalningsmetod för att fortsätta sina abonnemang. (Obs: Netflix-presentkort kan inte lösas in på dessa konton. Läs mer nedan för mer information.)

Obs!
Apple-prenumerationer förnyas automatiskt, och kan komma att debiteras upp till 24 timmar innan varje prenumerationsperiod börjar.

Betala för Netflix via Apple

Fakturering via Apple är inte tillgängligt för nya och återaktiverande Netflix-kunder.

Om du försöker registrera dig med din mobila Apple-enhet kan du gå till Netflix.com i din mobilwebbläsare och använda en annan betalningsmetod.

Kontrollera om Netflix faktureras via Apple

Kontrollera sektionen Medlemskap och fakturering (Membership and Billing) på ditt Konto (Account) för att se om du faktureras via Apple.

Gå till Apples support för alla frågor som rör Apple-fakturering.

Uppdatera din faktureringsinformation för Apple

Acceptera en pris- eller valutaförändring

Apple-priset för Netflix omfattas av eventuella valuta- och momsförändringar. Om du faktureras för Netflix via Apple måste du acceptera det nya priset och/eller den nya valutan för att fortsätta abonnera på tjänsten.

Du måste logga in på ditt Apple-konto och följa Apples instruktioner.

Ändra din betalningsmetod

Logga in på ditt konto och välj Hantera betalningsinformation (Manage payment info).

Du kan inte byta betalningsmetod från Apple till ett Netflix-presentkort just nu.

Om du registrerade dig via en av Netflix spelappar måste du avsluta ditt abonnemang via Apple

Obs!
Om du inte kommer ihåg ditt Apple-ID går du till Apples support.

När din nuvarande faktureringsperiod löper ut och ditt konto har avslutats kan du gå med igen med en ny betalningsmetod.

Obs!
Enligt Apples policy kan ditt medlemskap förnyas om du inte avslutar ditt abonnemang mer än 24 timmar före ditt förnyelsedatum.
Om du har bytt från fakturering via Apple till en annan betalningsmetod efter 25 oktober 2021 måste du också avsluta din prenumeration via Apple för att undvika att Apple fortsätter att debitera dig.

Ändra Netflix-abonnemang

Följ de här stegen för att ändra ditt abonnemang via Apple.

Uppgraderingar av abonnemang börjar gälla omedelbart

• Du kommer att faktureras hela beloppet för det nya abonnemanget på det datum du uppgraderar.

• Ditt faktureringsdatum kommer att ändras till datumet när du uppgraderar.

• Du får omedelbart en proportionellt beräknad återbetalning för den del av ditt tidigare abonnemang som du inte har använt.

Nedgraderingar av abonnemang börja gälla vid ditt nästa faktureringsdatum.

Obs!
Om du registrerade dig innan 10 maj 2014, eller registrerade dig via en av Netflix spelappar, måste du först avsluta ditt Netflix-abonnemang via Apple. När din nuvarande faktureringsperiod löper ut och ditt konto har avslutats kan du registrera dig på nytt med en ny betalningsmetod och ändra ditt abonnemang.

Om du har uppdaterat din betalningsmetod från Apple måste du vänta till nästa faktureringsperiod innan du byter abonnemang, annars återgår du till fakturering via Apple.

Lösa in ett Netflix-erbjudande om du betalar via Apple

Kampanjerbjudanden kan inte lösas in med konton som faktureras via Apple.

För att lösa in ett kampanjerbjudande från Netflix måste du avsluta ditt abonnemang via Apple. När din nuvarande faktureringsperiod löper ut kan du starta om ditt Netflix-konto genom att lösa in kampanjerbjudandet.

Lösa in ett Netflix-presentkort om du betalar via Apple

Netflix-presentkort kan inte lösas in på konton med Apple-fakturering.

För att använda ett Netflix-presentkort måste du avsluta ditt abonnemang. När din nuvarande faktureringsperiod löper ut kan du starta om ditt Netflix-konto genom att lösa in presentkortet.

Hitta ditt faktureringsdatum för Apple

Kontrollera din Apple-köphistorik för att hitta datumet då Apple debiterar dig för Netflix.

Avsluta Netflix

Du kan avsluta ditt Netflix-abonnemang när som helst.

Om du inte ser alternativet för att avsluta ditt Konto (Account) på Netflix måste du avsluta ditt Netflix-abonnemang via Apple. Om du avslutar ditt abonnemang via Apple kommer ditt konto att frysas i 30 dagar innan uppsägningen slutförs.

Obs!
Enligt Apples policy kan ditt medlemskap förnyas om du inte avslutar ditt abonnemang mer än 24 timmar före ditt förnyelsedatum.
Om du har bytt från fakturering via Apple, och har länkat ditt Netflix-konto till ett partnerpaket där Netflix ingår efter 25 oktober 2021, måste du också avsluta din prenumeration via Apple för att undvika att Apple fortsätter att debitera dig.

Kontakta Apples kundtjänst

Du kan kontakta Apples support på support.apple.com/billing.