Statisk störning vid uppspelning på Windows-dator

Om du ser statiska störningar när du tittar på Netflix på en Windows-dator med flera bildskärmar kan du använda den här artikeln för att lösa problemet.

Windows 10

Ändra dina bildskärmsinställningar

1. Högerklicka på skrivbordet.

2. Välj Bildskärmsinställningar (Display Settings).

3. Välj Avancerade skärminställningar (Advanced Display Settings).

4. Välj Egenskaper för bildskärmskort (Display Adapter Properties).

5. Välj fliken Bildskärm (Monitor).

6. Välj Uppdateringsfrekvens (Screen refresh rate).

7. Välj en skärmuppdateringsfrekvens på 120 Hz eller lägre.

8. Välj Verkställ (Apply).

9. Prova Netflix igen.

Felsök din skärmkonfiguration

1. Kringgå eventuella HDMI-omvandlare genom att ansluta skärmen direkt till datorn.

2. Om du använder en HDMI-kabel kan du prova att vända på kabeln eller använda en annan HDMI-kabel.

3. Om du använder flera skärmar drar du ur alla skärmsladdar från datorn och ansluter sedan en skärm i taget. Prova Netflix efter att varje skärm har anslutits.

• Om du bara stöter på det här felet med en skärm kan det bero på ett problem med kopieringsskyddet. Vi rekommenderar att du kontaktar skärmens tillverkare om du behöver ytterligare hjälp, eller låter enheten vara urkopplad medan du streamar.

Windows 11

Ändra dina bildskärmsinställningar

1. Högerklicka på skrivbordet.

2. Välj Bildskärmsinställningar (Display Settings).

3. Välj Avancerade skärminställningar (Advanced Display Settings).

4. Välj Egenskaper för bildskärmskort (Display Adapter Properties).

5. Välj fliken Bildskärm (Monitor).

6. Välj Uppdateringsfrekvens (Screen refresh rate).

7. Välj en skärmuppdateringsfrekvens på 120 Hz eller lägre.

8. Välj Verkställ (Apply).

9. Prova Netflix igen.

Felsök din skärmkonfiguration

1. Kringgå eventuella HDMI-omvandlare genom att ansluta skärmen direkt till datorn.

2. Om du använder en HDMI-kabel kan du prova att vända på kabeln eller använda en annan HDMI-kabel.

3. Om du använder flera skärmar drar du ur alla skärmsladdar från datorn och ansluter sedan en skärm i taget. Prova Netflix efter att varje skärm har anslutits.

• Om du bara stöter på det här felet med en skärm kan det bero på ett problem med kopieringsskyddet. Vi rekommenderar att du kontaktar skärmens tillverkare om du behöver ytterligare hjälp, eller låter enheten vara urkopplad medan du streamar.