Det står ”Antalet tillåtna begäranden på ditt konto har överskridits”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Det högsta antalet tillåtna begäranden på ditt konto har överskridits (Usage limit, your account has exceeded the maximum number of requests at this time)

Det beror ofta på ett nätverksanslutningsproblem som hindrar din Roku från att ansluta till Netflix-tjänsten. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Verifiera att du använder den senaste versionen av Netflix-appen

1. Välj Inställningar (Settings).

2. Välj System (System).

3. Välj Systemuppdatering (System Update).

4. Välj Kontrollera nu (Check Now).

5. Ladda ner tillgängliga uppdateringar och prova Netflix igen.