Använda Netflix på din Bell Canada-digitalbox

Välkommen till Netflix på din Bell Canada-digitalbox! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stödjer Netflix följer du stegen på fliken Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner

Netflix är tillgängligt på vissa Bell Canada-digitalboxar. Netflix streamingfunktioner på enheter som stöds inkluderar:

Navigering
På de flesta enheter kan du bläddra igenom rader med serier och filmer på Netflix, bland annat en rad med innehåll från Min lista (My List). Varje rad representerar en kategori (komedi, drama, tv-serier, etc.) som vi föreslår utifrån vad du har tittat på tidigare.

På äldre enheter kanske det inte finns rader av filmkategorier, men du kan bläddra i Min lista (My list) som du kan skapa på Netflix webbplats.

Upplösning
De flesta enheter kan streama Netflix i HD med snabba internetanslutningar och spelar upp Netflix med den maximala upplösning som stöds (mer information finns i våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar).

Undertexter och alternativt ljud
Lär dig hur du aktiverar undertexter, dold text och alternativt ljud (inklusive 5.1-surroundljud) som finns tillgängliga för många filmer och tv-serier. För att ta reda på om din enhet stödjer 5.1-ljud går du till valfri originalserie från Netflix och kontrollerar om det finns ett alternativ för 5.1-ljud. Om inte, finns det inte stöd för denna funktion på din enhet. På många enheter kan du anpassa utseendet på undertexter och dold text. Vissa enheter visar undertexter och dold text i standardutseende eller är inte konfigurerade till att visa undertexter.

Föräldrakontroller
Netflix låter dig ställa in föräldrakontroller på enskilda profiler.

Enhetsserier Regioner som stöds Upplösning Ljud och undertexter
Broadcom VIP22T1NA Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Broadcom VIP2262T1NA Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Broadcom VIP2102 Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Broadcom VIP25002 Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Broadcom VIP2502W Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Broadcom 2202NA Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Broadcom VIP2262NA Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Sigma VIP1232 Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Sigma VIP1200 Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Sigma VIP1232 Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Sigma VIP1216 Kanada 720p Undertexter, alternativt ljud
Broadcom VIP5662 Kanada 4K Undertexter, alternativt ljud

Konfigurera Netflix

Om du vill ansluta din digitalbox från Bell Canada till ditt Netflix-konto börjar du på Hemskärmen (Home) och väljer sedan bland alternativen nedan.

Anslut från Appstartaren (FibeTV-kunder)

1. Tryck på knappen APPAR (APPS) eller INTERAKTIV TV (INTERACTIVE TV) på fjärrkontrollen.
  2. Använd högerpilen för att bläddra till Netflix-appen och tryck på OK.
  3. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In).

Anslut från Appstartaren (Fibe/Fibe Atlantic-kunder)

1. Tryck på knappen APPAR (APPS) på fjärrkontrollen.
  2. Använd högerpilen för att bläddra till Netflix-appen och tryck på OK.
  3. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In).

Anslut från kanalutbudet

1. Använd fjärrkontrollen och välj en av följande lokala kanaler.
    • Fibe/Fibe Atlantic: 333 för SD eller 556 för HD
    • Fibe TV: 311 för SD eller 1311 för HD
  2. När du har valt kanal väljer du OK för att starta Netflix-appen.
  3. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Logga ut från Netflix

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

Avsluta och logga ut från Netflix

1. Börja från Netflix hemskärm (Home).
  2. Tryck på knappen Tillbaka (Back) på fjärrkontrollen.
  3. Välj kugghjulsikonen till höger.
  4. Välj Logga ut (Sign out).
  5. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.
  6. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Avsluta Netflix utan att logga ut

1. Börja från Netflix hemskärm (Home).
  2. Tryck på knappen Tillbaka (Back) på fjärrkontrollen.
  3. Välj kugghjulsikonen till höger.
  4. Välj Avsluta (Exit).
  5. Välj OK.

Netflix i Ultra HD

Netflix är tillgängligt i Ultra HD på vissa Bell Canada-digitalboxar. För att streama i Ultra HD behöver du:

• En tv som är kompatibel med Ultra HD-streaming från Netflix. Mer information finns nedan.
  • Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du har just nu på netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer. Mer information finns nedan.
  • Inställningen för streamingkvalitet är Auto eller Hög (High). Mer information om inställningar för videokvalitet finns i artikeln Uppspelningsinställningar.

Följande Bell Canada-modeller stöder för närvarande Netflix i Ultra HD:

• Broadcom VIP5662